Eindeloos twijfelen: welke smartphone is voor mij het beste?

iphone-kopenElke twee jaar kijk ik uit naar dat moment, het moment waarop ik eindelijk weer een nieuwe telefoon mag. De ontwikkelingen in de smartphonewereld gaan zo ontzettend snel, dat je na twee jaar ook weer echt toe bent aan een nieuwe telefoon. De mogelijkheden van een smartphone worden steeds verbazingwekkender en ik ben iemand die graag één van de laatste modellen in zijn bezit heeft.

Dus elke keer als het moment daar is dat ik een nieuwe telefoon kan gaan uitzoeken, breekt ook het moment van eindeloos twijfelen aan. Welk merk is het beste, wat voor mogelijkheden hebben ze en welke komt qua prijs/kwaliteit het beste uit de test? Met deze vragen is de eindeloze zoektocht naar het vinden van een nieuwe smartphone begonnen. Niet alleen informatie die op internet te vinden is is belangrijk. De invloed van mijn omgeving vind ik ook belangrijk. Het liefst hoor je er toch een beetje bij met de nieuwste telefoon.

Mijn oog is gevallen op de iPhone 5S of de iPhone 6. Omdat het voor mij nog niet echt duidelijk is wanneer de nieuwe iPhone 6 uitkomt, neigt mijn keuze naar de iPhone 5S. Ik heb al eerder een iPhone gehad en dit toestel beviel mij echt. Daardoor weet ik ook zeker dat een 5S of 6 in de smaak gaat vallen. Er is trouwens nog niet zoveel bekend over de nieuwste iPhone 6. Hij krijgt (hoogstwaarschijnlijk) een groter scherm en natuurlijk wat technische verbeteringen. Dat is een voordeel. Hoe moderner hoe beter vind ik. De aankomende lancering van de iPhone 6 heeft ook voordelen voor de iPhone 5S, deze is daardoor namelijk voordeliger in prijs. Wacht ik op de iPhone 6 of koop ik toch een 5S? Mijn keus is gemaakt, dit keer ga ik een iPhone 5S kopen. Bij een iPhone weet je namelijk dat je altijd de beste smartphone in handen hebt, maakt niet uit of het nou de 5S of de 6 is.

Geen reacties // Reageer