Miss premier Blair

Premier Blair heeft de afgelopen zes jaar gewoon 2600 euro aan schoonheidsmiddelen en visagistes betaald. Niet uit zijn eigen portemonnee maar op kosten van de staat. Het grootste deel van dat bedrag werd besteed aan opmaakspullen die de premier nodig had voor televisieoptredens. Ik denk dat bedrag in de finale van Miss Tiffany 2005 nog niet eens aan visagie is uitgegeven. En dat is de verkiezing voor mooiste transsexueel van Thailand. Blair moet eens even normaal doen en die plamuur voorgoed van zijn gezicht afhalen. Mannen horen geen make-up op te hebben.

Lees ook:Groningse Marimarth is mooiste studente van Nederland
Lees ook:Harry Potter is bekender dan Blair in de VS
Lees ook:Premier Rutte feliciteert Epke, Ranomi en Marianne
Lees ook:Balkenende saai? Misschien is hij wel heel gezellig!?
Lees ook:Roos is miss-handicap 2006!

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Miss premier Blair

 1. Zeppelin

  Mannen “horen” geen make up op te hebben? Wie heeft je dat ouderwetse standpunt aangepraat? Al die mannelijke tv sterren hebben ook make up op hoor. Of “mag” dat van jou ook niet?

    /   Reply  / 
 2. Zeppelin

  Mannen “horen” geen make up op te hebben? Wie heeft je dat ouderwetse standpunt aangepraat? Al die mannelijke tv sterren hebben ook make up op hoor. Of “mag” dat ook niet van jou?

    /   Reply  / 
 3. Magali

  Zolang het er nog natuurlijk uitziet mogen ze het van mij best opdoen (op tv dan) Maar zodra mannen echt veel make-up dragen word ik gewoon misselijk.

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>