Albert West back!

Hij nam het lied op voor een Bavaria- commercial, Albert West. Er was zoveel vraag naar het nummer ‘Amarillo’, dat het ineens op nummer 10 in de top 100 stond. Intussen namen de militairen in Afghanistan een videoclip van de single op. Edwin Evers van radio 538 vroeg aan Albert of hij naar Afghanistan wilde. Dat vond Albert een leuk idee. En hij is nog echt gegaan ook. De militairen geloofden het eerst niet. Echt leuk dat die man nog echt is gegaan ook. Hij is inmiddels al terug. Hij werd daar als een superster ontvangen. Iedereen wou met hem op de foto. Leuk toch, als zo’n man na 20 jaar weer in het nieuws is.

Lees ook:Feest in Afghanistan!
Lees ook:Welke studenten hebben een gouden business idee?
Lees ook:Harry wil heel graag naar Irak of Afghanistan
Lees ook:Jouw Idee, Jouw Wijk
Lees ook:Tienermeisjes vermist

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>