Achtbaan in achtertuin

Een 14 jarige Duitse jongen heeft een achtbaan gemaakt in zijn achtertuin. Helaas moet hij hem afbreken. Lokale autoriteiten vinden de achtbaan te groot en niet veilig genoeg. De achtbaan is 91 meter lang en 5 meter hoog. De jongen had het ding in de zomervakantie gemaakt. Slim joch. Ik denk niet dat veel andere jongens zo’n achtbaan kunnen maken. Hij had zelfs een karretje gebouwd dat 50 kilometer per uur haalde. Zijn moeder vond dat hij te vaak achter de computer zat. Hij speelde achtbaan- ontwerper als spel. Toen besloot hij dus in het echt een achtbaan te maken. Hadden zijn ouders niet kunnen vragen of het mocht? Wel zielig voor dat kind. Hier lees je het hele verhaal (in het Duits).

Lees ook:Jongen onthoofd door achtbaan
Lees ook:Doe maar 301 ritjes in de achtbaan!
Lees ook:Jongen doet gek en dondert uit achtbaan
Lees ook:Test de Formule X met je leven
Lees ook:Python gesloten

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Achtbaan in achtertuin

 1. Theresa

  Wow gaaf :) Ik wil ook een achtbaan in mijn achtertuin :p
  Echt gaaf dat ie dat kan bouwen.. hij zal wel rijk zijn dattie zoveel geld heeft om materialen te kopen.

    /   Reply  / 
 2. Magali

  Jah..misschien werkt zijn vader in de bouw ofzo..dat hij het gratis mee heeft gekregen al dat hout?

    /   Reply  / 
 3. Anouk

  Jaa vet(H)!! Maar dat kan hij nooit in zn eentje hebben gemaakt.. Flinke tuin moet ie ook hebben ja, maar goed heeft ie dr tog nog weer een tijdje plezier van gehad, op naar de volgende atractie zouk zeggen:D

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>