Slapende verkeersleider zorgt voor vertraging

In Australie had een luchtverkeersleider zich verslapen waardoor een Boeing 757 rondjes moest vliegen boven het vliegveld, totdat de man er was. Dit vliegtuig van Qantas met 68 passagiers aan boord had daardoor 20 minuten vertraging. Best lullig als je zoveel mensen laat wachten. Was er geen vervanging ofzo, of is dit best gebruikelijk in Australie? In Nederland gebeuren dit soort dingen niet. Het dienstrooster van de man is inmiddels aangepast.

Lees ook:Zeven Chinezen vergiftigd door foutje van de kok
Lees ook:Baby te koop
Lees ook:Te dik voor het leger
Lees ook:Grote vuurbal jonguh!
Lees ook:Donateurs ontvangen envelop met wit poeder

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>