Duizenden euro’s voor fles champagne

Cristal staat bekend al een merk drank dat alleen de rijkste mensen drinken. Maar hoeveel kost zo’n fles nou eigenlijk? Een Fransman heeft er om precies te zijn 10.925 euro voor betaald. Maar dan heeft hij wel een bijzondere fles, van zes liter. Een Nederlandse verzamelaar had hem in zijn bezit totdat hij het naar het Amsterdamse veilinghuis Christie’s bracht. De zesliterfles champagne van Louis Roederer Cristal is acht keer zo groot als een normale champagnefles. Had die man niks te doen ofzo? Teveel geld? Dat is een duur slokje champagne. Maar wel leuk om in je bezit te hebben, om mee te showen. En dat is denk ik precies de bedoeling van die Fransman.

Lees ook:Nieuwe flessen Coco-Cola geen succes
Lees ook:Acht jongeren in ziekenhuis na spelletje met hete saus
Lees ook:Avondje seks met 15 mannen
Lees ook:Dronken leraar grijpt kont leerlinge
Lees ook:Neptas voor 3300 euro

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Duizenden euro’s voor fles champagne

 1. Theresa

  Gaat het hun dan om de goede champagne of om het hebben van een collector’s item, zodat ze kunnen opscheppen over hun luxe?
  Kan je toch die duizenden euro’s geven aan goede doelen?

    /   Reply  / 
 2. Magali

  gaat om de fles, collector´s item dus. Die champagne zal vast niet zo goed zijn, misschien zitten er gouddeeltjes in. Net zoals Tequilla-gold :P

    /   Reply  / 
 3. S. Waardenburg

  Die cristal is superieur. Ik vind hem naast de Dom Perignon een van de beste champagnes die er zijn.

  Zelf heb ik ook nog een fles uit 93 staan, een gewone maat. Binnenkort ga ik hem ook veilen. Ik heb me laten informeren en de fles kan zo 450 opbrengen. Iets minder dan deze, maar ja, hij is dan ook maar de gewone maat.

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>