Tiener overgereden na uitwijken kat

Een Amerikaanse automobilist heeft in Florida een 17 jarige jongen doodgereden nadat hij moest uitwijken voor een kat. De automobilist wordt niet vervolgd omdat de jongen deels op de weg stond..De jongen stond met zijn skatebord half op de weg en half op de stoep. Hij raakte zwaargewond en overleed op weg naar het ziekenhuis. Best wel zielig..maarja ongelukken gebeuren.

Lees ook:Beschonken bestuurder veroorzaakt ongeval, 17-jarige overlijdt
Lees ook:Twaalfjarige jongen doodgeschoten
Lees ook:Jongen raakt zwaargewond na spelen met bootje
Lees ook:Tiener overlijdt na tractorongeval
Lees ook:Sms-en op de fiets? Beter van niet

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>