Winkelen zonder muziekje

Als ik aan het winkelen ben wil ik gewoon muziek horen. Albert Heijn heeft besloten in 67 winkels geen muziek meer af te spelen. Als dat een succes is, dan zal AH besluiten in alle 700 winkels de muziek af te schaffen..

Gelukkig voor mij, zal ik niks te maken hebben met de aktie. De 67 winkels bevinden zich in het noorden van het land. Uit de luidsprekers van die winkels zullen wel reclameboodschappen komen. Wat irritant zeg.

Het scheelt AH wel geld, want ze moeten jaarlijks veel geld overmaken naar Sena. Sena is de organisatie die geld vraagt voor de de rechten van de gespeelde muziek. AH wil niet zeggen hoeveel geld dat is. Kunnen ze niet gewoon de radio aanzetten in de winkel?

Lees ook:Gewapende overval door 14-jarige
Lees ook:Klassieke muziek luisteren: meer zin in alcohol
Lees ook:Nederlandse hiphop slecht?
Lees ook:Jongeren doof voor waarschuwingen
Lees ook:Nooit meer zwarte broodjes

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>