Goedkoop bier

Heb jij gemerkt dat er in bepaalde cafes en discotheken
goedkoper bier is? Ze zijn bezig met een prijzenslag. Net als AH en al die
andere supermarkten…Koninklijk Horeca Nederland maakt zich zorgen. Zo wordt er gedacht dat goedkoop bier zorgt voor drankmisbruik. Ja dat zou goed kunnen. Als het goedkoper is dan neemt iemand toch nog eentje. De horeca-experts zijn in ieder geval niet blij met de prijsverlaging. Mij maakt het niks uit, ik drink geen bier. Maar voor de bier-liefhebbers is het goed nieuws.

Lees ook:Bier uit, wijn in
Lees ook:Nieuw tijdschrift over bier
Lees ook:Warm? neem een biertje!
Lees ook:Moeder geeft kind bier en marihuana
Lees ook:Heineken stopt gratis bier

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>