Het zal je buur maar zijn

Toen de 39-jarige James van Iveren een vrouw hoorde schreeuwen in het huis van zijn buurman, was hij vastbesloten om haar te redden. Hij pakte het zwaard dat al jaren in de familie was, rende naar het appartement boven hem en bonsde zo hard als hij kon op de deur. Niemand deed open. Hij trapte de deur in en trof binnen zijn buurman aan. "Waar is ze?!", schreeuwde hij naar de buurman, terwijl hij met het zwaard in zijn richting zwaaide. Waarop de geschrokken buurman hem liet zien dat er verder niemand binnen was… Het gegil was afkomstig van een pornodvd. Van Iveren is nu door zijn buurman aangeklaagd en kan hier maximaal 33 maanden de cel voor indraaien.

Lees ook:18-jarige trekt zwaard tijdens ruzie
Lees ook:Tiener overvalt BK voor cheeseburger
Lees ook:Zoon bedreigt moeder met zwaard
Lees ook:Overvaller bingo neergeslagen met stoel
Lees ook:Vrouw gaat door het lint om zelfbevrediging

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Het zal je buur maar zijn

 1. Dj-Chris

  Dat is justitie weer hé. Mensen die daar werken of voor werken mankeren (soms) iets aan hun hersens. Die man wilde die vrouw redden. Bleek het om vals allarm te gaan, maar dat kon hij ook niet weten. Stel dat het echt gebeurt was, was de vraag van officier op meneer: Waarom heeft u niet ingegrepen toen u gegil hoorden ?? Geef die buurman een nieuwe deur kado en een bos bloemen en de zaak is opgelost. Maar nee hoor, de lege cel ruimtes moeten weer betreden worden. Arrggg !!!

    /   Reply  / 
 2. Mark

  Helemaal mee eens DJ chris.
  Ook als je tegenwoordig een inbreker ofzo een mep verkoopt dat ie op moet rotten dan kan ie jou ook nog aanklagen. Dan denk ik: HAD IE MAAR NIET IN MOETEN BREKEN

    /   Reply  / 
 3. Schaap

  Dat is echt een schande! Dit is iemand bestraffen voor iemand ‘in nood’ te willen helpen. Hoe wil je dan mensen laten ingrijpen bij een vechtpartij als ze een boete of zelfs een gevangenis straf kunnen krijgen?

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>