Geen alcohol voor Duitse rijdende jongeren

Natuurlijk mag je geen alcohol als je nog moet autorijden. Maar in Nederland is het nog wettelijk toegestaan als je één biertje drinkt. In Duitsland mogen jongeren onder 21 jaar nu helemaal geen alcohol drinken als ze nog moeten rijden. Dit vanwege alle ongelukken die worden veroorzaakt door jongeren.

Lees ook:Rijbewijs Duitse jongeren vanaf 17 jaar
Lees ook:Nog een wijntje!??
Lees ook:Alcohol scoren een makkie voor minderjarige jongeren
Lees ook:Achter het stuur met 16,5 jaar
Lees ook:Niet alles is terug te draaien

1 Reacties // Reageer

One thought on “Geen alcohol voor Duitse rijdende jongeren

  1. DJ-Chris

    Daar heb ik nu dus net geen last meer van als ik in Duitsland ben, maar het blijft discriminatie naar jongeren, net zoals het puntenrijbewijs, die ik overigens nog wel heb (zonder punt). Oja in nederland is ook nog zo’n idiote regel, jongeren mogen max 0.2 promile hebben als ze achter het stuur hebben en de rest max 0.5.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>