Grijp je kans en word de nieuwe Jongerenblogger bij blog.nl!

Blog Online is op zoek naar een blogger voor deze blog, omdat Magali er tot onze grote spijt mee gestopt is.  Je volgt al het nieuws over en voor jongeren. Je weet het in een context plaatsen en je weet er zodanig over te bloggen, dat er reacties van bezoekers komen. Daardoor ontstaat er een community op je blog van mensen, die je interesse in het thema delen.

Je bent niet meer dan een half uur á uur per dag kwijt aan het bloggen.

Bij blog.nl krijg je:

* Toegang tot een gebruiksvriendelijk CMS

* Professionele begeleiding met o.a. een helpdesk

* Veel exposure voor je berichten

* Een enthousiaste club van geïnspireerde bloggers

* Een maandelijkse vergoeding, die kan oplopen tot enkele honderden euro’s

Jij zorgt voor de inhoudelijke invulling van de blog. Blog.nl regelt de technische en commerciële kant in de vorm van banners, advertorials en sponsoring. Hoe meer bezoekers je blog trekt, hoe hoger de opbrengsten zijn. Omdat je blog deel uitmaakt van een groot netwerk, heb je vanaf het begin al veel bezoekers. Het bloggen levert naast een leuk zakcentje ook veel contacten en naamsbekendheid op. Doe er dus je voordeel mee!

Over Blog.nl

Blog.nl is het grootste Nederlandse platform van thematische weblogs. Vrijwel alle bloggers hebben een journalistieke achtergrond. Momenteel bestaat het netwerk uit meer dan 90 titels en blog.nl trekt maandelijks meer dan 2 miljoen bezoekers. Meer informatie vind je op http://blogonline.blog.nl/over-blognl

Reacties graag zo spoedig mogelijk naar [email protected] o.v.v. Nieuwe Blogger. Geef aan, waar je passie voor jongeren uit blijkt. Voeg je CV toe, waaruit blijkt dat je een journalistieke achtergrond hebt of dat je een relevante opleiding volgt.

9 Reacties // Reageer

9 thoughts on “Grijp je kans en word de nieuwe Jongerenblogger bij blog.nl!

 1. Martien de Jong

  Ik ben bereid artikelen te schrijven voor blog.nl. Op mijn website kun je meer vinden over mij. Ik ben zelk kortgeleden een blog begonnen, maar de artikelen zijn nog weinig uitgewerkt. Ik ben wel in staat langere artikelen te schrijven.
  Ik zie graag een reactie tegemoet.

  Groet,
  Martien

    /   Reply  / 
 2. jonathan van luijn

  Ik ben ook bereid om deze blog te onderhouden,
  zelf ben ik 16 en weet dus precies wat jongeren leuk of boeiend vinden.
  Ben zelf ook wel is een blog begonnen maar elke keer te weinig bezoekers om het een beetje leuk te houden.
  Hoeveel berichten per dag is de richtlijn hier?

  Groeten,
  Jonathan van Luijn

  Ps. wist niet echt hoe ik contact met jullie moest opnemen dus dan maar zo.

    /   Reply  / 
 3. Martien de Jong

  Hoi Jonathan,

  Ik heb twee weken geleden op deze post gereageerd. Helaas heb ik nog geen reactie gehad.
  Hopelijk wordt er snel gereageerd.

    /   Reply  / 
 4. Martien de Jong

  ROFL. Ben benieuwd hoe lang het duurt voor deze reactie verwijderd wordt ;)

    /   Reply  / 
 5. dawd

  dwad

    /   Reply  / 
 6. charliea

  hmm interresant is het zeker, misschien doe ik mee.

    /   Reply  / 
 7. Martien de Jong

  Wat een onzin. Deze mensen reageren nergens op, maar ze verwijderen wel de reacties. Ook lelijk van Google dat deze pagina hoog geranked wordt

    /   Reply  / 
 8. sulumits retsambew

  hello, this is my first time i visit here. I found so many interesting in your blog especially its discussion. keep up the good work

    /   Reply  / 
 9. keshia richardson

  Geachte Martiene,

  Momenteel ben ik bezig met het afronden van mijn Sociaal Pedagogische Hulpverlening HBO opleiding en zou ik een HBO+ training gaan volgen op de Hogeschool Utrecht Colmns schrijven van de sector Journalistiek en Communicatie. Momenteel heb ik veel blogs geschreven op hyves waar de mensen vaak positief op reageren. Ik ben zelf een groepsbegeleider die met jongeren werkt van 12 tot 18 jaar dus ben goed op de hoogte wat jongeren tegenwoordig allemaal bezig houden en wat voor problematieke daarbij komen kijken. Ik denk ook dat ik zeer zeker veel onderwerpen heb aan te bieden wat lezers zouden aantrekken. Zelf ben ik 23 jaar dus de leeftijd scheelt niet erg veel waardoor de begripsniveau elkaar snel kunnen raken. Hopelijk mag ik deze functie krijgen want het zou goed kunnen aansluiten bij mijn vervolg training.
  Ik zou zeggen, wacht niet langer want je hebt al gevonden waar je naar opzoek was.

  Met vriendelijke groet,

  Keshia

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>