Tuin der Lusten mist zeven piemels

Foto: Henk Brinkman

Wie in een verdwaalde afvalbak toevallig een aantal piemels ziet liggen, graag terugbrengen naar het Martena Museum in Franeker. Het museum showt momenteel de voorstelling Tuin der Lusten. Afgelopen weekend zijn uit die lustrijke tuin zeven keramieken penissen van de maker Bob Brenkman verdwenen. De kans is groot dat een boze buurman de kunstwerken heeft gestolen. De kunstenaar kreeg nogal wat kritiek op zijn creativiteit met klei. De afgebeelde piemels zouden volgens omwonenden schokerend zijn voor kinderen. Brenkman was het hier niet mee eens en gaf aan dat het in plaats van schokerend ook een les kon zijn voor de ouders om beter op hun kinderen te passen. Hij maakte meer dan veertig keramieken penissen die als paddestoelen uit de Tuin de Lusten schieten.

Foto afkomstig van: stadsfotograaf.weblog.nl

Fotograaf: Henk Brinkman

Lees ook:Man wil van één penis af
Lees ook:Lichaam Millie terecht
Lees ook:Veertig miljoen jaar oude reuzenpinguin gevonden
Lees ook:Prins met tekort aan haar
Lees ook:Verzet tegen komst disco op Urk

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>