Man doet dutje midden op snelweg

Een feest tot in de vroege uurtjes, drugs en autorijden is een linke combinatie. Een 37-jarige man uit Oss kwam gisteren vermoeid weer van een dancefeest. Hij heeft zich zo uitgesloofd die avond dat hij in zijn auto in slaap viel. Op de snelweg. Blijkbaar had de man niet door dat hij zich op de middelste rijbaan van de A2 bevond. Politie werd gewaarschuwd oor andere weggebruikers die de stilstaande auto hadden gezien. Het voertuig werd zo snel mogelijk naar de vluchtstrook verplaatst. De man gaf toe drugs te hebben gebruikt.

Lees ook:Jonge vrouw overlijdt na ongeluk snelweg
Lees ook:Dutje op de vluchtstrook voor maar 95 euro
Lees ook:Blote billen wegmisbruikers aangehouden
Lees ook:Jongens opgepakt door nep-pistool
Lees ook:Terrorist op Lowlands droeg wc-kokers

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>