Gratis dance event in Emmen

Dancetour Emmen start dinsdag 28 augustus met zijn eerste editie. Het openlucht dance-evenement vindt plaats op de Es. om 17.00 uur begint het feest en het duurt tot 00.00 uur middernacht. Tijdens deze avond zijn de geluiden van bekende dj’s te beluisteren. Don Diablo, de Spaanse DJ Dr Kucho en Samsobeats doen hun best om jong en oud uit hun dak te laten gaan. Dus heb je niets te doen? Trek je swingschoenen aan en vertrek naar Emmen. Kaarten zijn niet nodig, want het is gratis!

Meer informatie vind je hier en hier ook!

Lees ook:Vijftien werkplekken voor enthousiaste jongeren Emmen
Lees ook:Leonard Boyarsky en Julian Love signeren Diablo III
Lees ook:Leerlingen in Emmen sneeuwvrij
Lees ook:Nieuwe borsten voor Sieneke en Barbie
Lees ook:Levi van Kempen presenteert Ranger Dierenjournaal

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>