Radcliffe tovert geld tevoorschijn voor homo-jongeren

Harry Potter staat in boeken en films voor iedereen klaar om een handje toe te steken met zijn magische toverstok. Daniel Radcliffe, de acteur achter Harry Potter doet dat ook. Zijn magie is zijn geld. Hij steunt de homo-jongeren door een grote som geld te doneren aan The Trevor Project.

Veel homoseksuele jongeren hebben zoveel moeite met hun geaardheid dat zij zelfmoord plegen. Vergeleken met heteroseksuele jongeren plegen zij vier keer zo vaak zelfmoord. The Trevor Project zet zich in om deze jongeren te helpen en te laten zien dat ook zij ertoe doen in de wereld.

Zelf beweert Radcliffe heteroseksueel te zijn. Een rolletje als homo lijkt hem dan wel weer grappig.

Lees ook:Daniel Radcliffe bang voor seksscène!!!
Lees ook:´Harry Potter is dead´
Lees ook:Morgen in de Nederlandse bioscopen: de finalestrijd in de toverwereld!
Lees ook:Gaat Harry Potter dood in het laatste boek?
Lees ook:Daniel Radcliffe (Harry Potter) wordt dichter!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>