Tip van de week: Gamescom 2009

Gamegeeks opgelet! Zet de boel op pauze en kruip even achter de gameconsole weg want 22 augustus moet de echte hardcore spelletjesfan op pad. Naar Keulen wel te verstaan, waar de gamebeurs Gamescom plaatsvindt. Alle nieuwe games en trends op gamegebied zijn daar te vinden. Probeer de nieuwe PSPgo uit of neem een kijkje bij de nieuwste Xbox-spellen. Bang dat je als ruige gamer tijd mist om je supervette game uit te spelen? Niet nodig. Gamescom is niet alleen kijken maar ook zelf uitproberen. Wil jij als eerste alle ins en outs van de nieuwste games weten? Join me tomorrow at Gamescom Keulen!

Lees ook:Gamescom 2009 part 2: The Event
Lees ook:Gamescom 2009 part 1: PSP Go experience
Lees ook:Gangsters pakken in je stoere wagen: GTA Episodes from Liberty City
Lees ook:Gamescom 2009 part 3: Fotoreportage
Lees ook:InsideGamer weer terug; BN’ers vol lof over GTA

1 Reacties // Reageer

One thought on “Tip van de week: Gamescom 2009

  1. micha

    ja lekker optijd dit

    je weet dat de kaarten er voor al heel lang uitverkocht zijn ;)

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>