Gamescom 2009 part 1: PSP Go experience

Foto: Irene Koster

Gamescom 2009. Op zaterdag 22 augustus begon mijn introductie in de gamewereld. Hoe gewoon een busrit ook lijkt, vanaf toen kwam ik al los van het normale leven en werd ik meegesleurd in de razende dimensie van gamers. Overal om mij heen mensen (lees: jongens, op één na dan.) die praatten over games, over gamesites, achievements en nog veel meer vreemde termen die ik niet thuis kon brengen aangezien ik een complete zero ben op gamegebied.

Onderweg naar het grote game-evenement in Keulen kreeg ik de kans het nieuwste snufje van Sony uit te proberen, de PSP Go. Klein, compact en plastic. PSP Go is de opvolger van de Playstation Portable die in 2005 in Europa geïntroduceerd werd. Deze PSP kreeg een opvolger, de PSP Slim & Lite in 2008. PSP Go is nu de nieuwste. Vergeleken met de vorige PSP’s is deze een stuk compacter. De andere zijn nogal dik en ook een stuk langer. Voor jongeren met grote handen lastig misschien maar het ziet er wel een stuk strakker uit. Het beeld is scherp en er zitten aardige speakers in. Goed genoeg om relaxende treinreizigers flink te irriteren.

Ben jij nou ook zo benieuwd hoe dit nieuwste apparaatje van Sony aanvoelt? In oktober ligt ie in de winkels voor €249,-

Lees ook:T-Mobile start voorverkoop Sony Xperia Z + hoofdtelefoon
Lees ook:PS Vita brengt revolutie in portable gaming
Lees ook:Ronde sigaret ouderwets?
Lees ook:Jongeren worden één voor één vermoord in Londen
Lees ook:Sony onthult PlayStation 4 met streaming

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Gamescom 2009 part 1: PSP Go experience

  1. John

    Dat moet wel een ervaring zijn geweest:D Maar de PSPgo is wel de moeite waard?

      /   Reply  / 
  2. Irene Koster Auteur

    Een ervaring was het zeker! Echte diehard gamefans raad ik ook zeker aan volgend jaar eens een bezoekje te brengen. Die vermaken zich wel! De PSP Go ziet er leuk uit en functioneert verder prima. Hij is gewoon iets kleiner. Hou je juist meer van dat stevige en robuuste en wil je geen 250 euro uitgeven, dan zou ik voor een oudere versie gaan ;)

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>