Festivalbezoekers blazen voor prijzen

Jonge bestuurders in het verkeer. Vaak gaat het goed, ook heel vaak gaat het mis. Dat alcohol hier een rol bij speelt is niet onbekend. Niet alle jongeren zijn bereid afstand te doen van hun geliefde drank voor ze in de auto stappen. Dat terwijl overlijden in het verkeer doodsoorzaak nummer één is onder jongeren. Wel zo handig dus om goed op de hoogte te zijn van de verkeersveiligheid. Als dat op een leuke manier kan, waarom niet?

In Otterlo vindt op 27 en 28 augustus het Otterlo Beach Event plaats. Op deze dagen is TeamAlert aanwezig om de jongeren op humoristische wijze te informeren over de gevaren van alcohol in het verkeer. Jongeren tussen de 15 en 25 jaar die aanwezig zijn op het festival krijgen de gelegenheid mee te doen aan een blaasspel.

Niet blazen in een apparaatje maar voetbal met blazers. Elk team heeft één bob en moet proberen de bal in het doel van de tegenpartij te krijgen. Ook heeft TeamAlert een bobstand waar prijzen zijn te winnen wanneer je bluetooth van je mobiele telefoon aanstaat.

Lees ook:Drop it! De gevaren van afleiding op de fiets
Lees ook:Nieuw verkeersbord speciaal voor middelbare scholieren
Lees ook:Eerst blazen, dan feesten
Lees ook:Witte Haas waarschuwt voor drugs in het verkeer
Lees ook:Jongeren voor jongeren in het verkeer

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>