Containers bieden jongeren dak boven het hoofd

Waar ze in Zwolle plannen maken om een oud ziekenhuis in te richten als studentenflat, hebben ze in Noordwijk een ander idee om jongeren woonruimte te bieden. Jonge mensen die op zoek zijn naar een tijdelijke woonplek kunnen in de toekomst wellicht in containers terecht. De gemeente onderzoekt momenteel vijf locaties waar de woningen kunnen komen. De nood is hoog, uit recentelijk onderzoek blijkt dat de helft van de jongeren in Noordwijk op zoek zijn naar woonruimte.

Wonen in een container. Dat lijkt me wel wat, ja of nee?

Lees ook:Meer woonruimte voor laagopgeleide Amsterdamse jongeren
Lees ook:Woningen voor jongeren in Amsterdam!
Lees ook:Kamer gezocht!
Lees ook:Jongeren in Vlissingen te dik
Lees ook:Donateurs ontvangen envelop met wit poeder

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>