Test je automoves!

De auto is het meest gebruikte voertuig. Hij kan snel en brengt je overal naar toe waar je heen wilt. Autorijden geeft je een gevoel van vrijheid. Zeker als je net je rijbewijs hebt gehaald, gaat er een wereld voor je open. Na alle rijlessen weet jij heus wel hoe je zo’n ding moet besturen. Na een tijdje heb je zelfs een eigen rijstijl ontwikkeld. Maar of die nou wel zo goed is? Dat kun je laten testen!

Vanaf volgende week is het bij meer dan zeventig BOVAG-rijscholen in Nederland mogelijk jouw rijstijl te laten testen. Dit gebeurt in een simulator waar je een ritje van ongeveer tien minuten maakt. Na het korte tochtje volgt een evaluatiegesprek waarin je rijstijl onder de loep wordt genomen. Niet alleen veiligheid is een belangrijk punt, ook je brandstofbesparende rijkunsten worden onder de loep genomen.

Doe jij de test?

Lees ook:Ook jongeren aan de soa-test
Lees ook:TeamAlert helpt met platform bij keuze rijschool
Lees ook:Groot onderzoek gezondheid Zeeuwse jongeren
Lees ook:Cabaretiers voorspellen volgende week met Daphne Bunskoek
Lees ook:Tieners ontdekken Twitter

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>