Word jij OLA’s next topmodel?

Zo ziet dat er dan ongeveer uit!

De ijsjestijd is weliswaar bijna voorbij, toch laat OLA weer even van zich horen. Voor de ‘summer inside’ kledingcollectie zoeken zij nog modellen. Modellen die samen met een ijsje en een Volkswagen Kever op de foto willen. Wie wil dat nou niet? Voor de shoot zoekt OLA juist geen echte fotomodellen maar gewone mensen met een leuke uitstraling.

Mannen en vrouwen in de leeftijd 18-35 en kinderen in de leeftijd 6-12 zijn zaterdag 12 september en zondag 13 september van harte welkom in Zandvoort om zich te laten casten. Op zaterdag is dat in Mango’s Beach Bar en op zondag op het Badhuisplein aan de promenade. Van 12.00 uur tot 18.00 uur heb je de kans voor de camera te springen.

De gelukkige modellen in spé worden uitgenodigd maandag 14 september of dinsdag 15 september de échte shoot te doen! Ben jij erbij?

Lees ook:Eerste ‘Roze Markt’ van Nederland in de Amsterdamse Poort
Lees ook:Jeuk-festival!
Lees ook:Victoria’s Secret Angels sexy in kleine bikini’s
Lees ook:Mai Lan (20) naar Hugh Hefner
Lees ook:World Matchplay Darts live bij RTL 7

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>