MovieSquad award naar Accidents Happen!

Na negen dagen films kijken is de jongerenjury MovieSquad van het filmfestival Film by the sea eruit. De film  ‘Accidents Happen‘ van Andrew Lancaster is de grote winnaar van de negentien films die de jury de afgelopen dagen moest verwerken. Naast Accidents Happen bestond de top-3 uit ‘Katalin Varga’ van Peter Strickland en ‘Terribly Happy’ van Henrik Ruben Genz. Dankzij een sterk verhaal waarin tragiek zich mengt met humor en indrukwekkende acteerprestaties wist de comedy van Lancaster de grootste waardering van de jongeren te scoren. De MovieSquad Award is niet alleen een hele eer maar levert ook nog wat op. Het staat voor een geldbedrag van 2000 euro. Dit geld is bedoeld om de film bij jongeren onder de aandacht te brengen. Ook komt de film terecht in MovieZone het landelijke educatieve filmprogramma voor jongeren, of in de Filmeducatie dvd collectie.

Lees ook:Word jurylid bij het Latin American Film Festival!
Lees ook:Conan O’Brien host 2014 MTV Movie Awards
Lees ook:Jongeren waarderen Nederlandse film meer
Lees ook:Pluk de Nacht: grootste openlucht filmfestival in NL
Lees ook:Achtste-groepers huilen niet verkozen tot Beste Jeugdfilm

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>