Jongeren goed met geheimen

Iedereen heeft wel eens een geheim. Hoe lang dat echt een geheim blijft is de vraag maar we doen ons best. En dat gaat jongeren een stuk beter af dan ouderen. Senioren kunnen minder goed met geheimen omgaan blijkt uit onderzoek van de Universiteit van Tilburg en de website www.seniorenbarometer.nl. Jongeren praten sneller over hun geheimen en hebben er emotioneel maar weinig last van. Ouderen daarentegen piekeren wat af en geven toe soms slaapproblemen te hebben door een geheim. Waarom jongeren er minder last van hebben is niet bekend, wel hebben zij over het algemeen minder geheimen dan ouderen.

Hou jij je geheimen goed geheim?

Lees ook:Internet ook voor jongeren nog een raadsel
Lees ook:Scholieren best tevreden over hun school
Lees ook:Jongeren en het milieu
Lees ook:Jongeren: donor zelf voorrang op orgaan
Lees ook:Jongeren tevreden over taakstraf

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>