Join the Coolcat Dance Contest!

Een goede outfit is het halve werk. Jongeren zijn voortdurend bezig zich zo goed mogelijk te presenteren. Het kledingmerk Coolcat weet precies hoe jongeren dat willen. Al dertig jaar lang ontwerpen zij hippe kleding voor jongeren. Niet alleen voor op straat of op school maar ook op vette dance feesten is de kleding van Coolcat aanwezig. Op 11 en 12 november vieren zij hun dertigste verjaardag in de flagship stores te Rotterdam en Amsterdam. Voor een keer gooit Coolcat de kleding aan de kant en transformeren zij deze winkels tot ware dance arena’s!

De arena’s zijn er natuurlijk niet zomaar. Op het twee dagen durende verjaardagsfeest van Coolcat kunnen jongeren meedoen met Dance Battles. In de stijlen breakdance, house, hiphop new style en no style nemen de dansers het tegen elkaar op. De finalisten shaken hun ass voor een te gekke hoofdprijs: je eigen dance video geschoten door een vooraanstaand regisseur!

Hoe doe je mee

Vanaf 10 oktober kun je via de www.coolcat.nl jezelf inschrijven door een video clip te posten met daarin jij en je vetste dansmoves. Bezoekers van de site beoordelen je skills en kunnen stemmen op hun favoriet. De meest gewaardeerde jongeren staan live in de finales in Rotterdam en Amsterdam.

Lees ook:CoolCat geeft vakantie aan Costa Brava weg
Lees ook:Extra theatershows So You Think You Can Dance
Lees ook:Doutzen Kroes uit de kleren voor dance4life op Sensation
Lees ook:Gangnam Style van Psy in Just Dance 4
Lees ook:Coolcat zoekt de ultieme Lady Gaga look-a-like!

1 Reacties // Reageer

One thought on “Join the Coolcat Dance Contest!

 1. Annefleur

  Lieve allemaal!

  Ook ik doe mee met Fa Glamour Girl Wedstrijd. Door het insturen van mijn meest glamourous foto, maak ik kans op glamourprijzen zoals een fotoshoot en een Blackberry Bold 9700 White! Maar ik ga als eerst voor een plek in de top 20!

  Wil jij me aub helpen door op mij te stemmen?
  Je kunt elke dag 10x stemmen! (Dus elke dag 10 stemmen naar mij natuurlijk )
  Alle vele mensen gingen jullie voor door op mij te stemmen, dus het is je stem zeker waard!

  Stemmen kan via deze link:

  http://www.hyves.nl/hyvertising/?tryvertisingId=825&tryvertisingvar_src=00daf2dbad8f9850795ba63c22bde28668

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>