Experiment in Zoetermeer mislukt

Sommige experimenten leveren iets op. Op een school in Zoetermeer leverden de scheikundeproefjes ook iets op, helaas niets positiefs. Elf vwo-scholieren werden onwel na de mislukte proef. Zwavelzuurdamp vulde het lokaal en veroorzaakte prikkende ogen en geïrriteerde luchtwegen.  Vier jongeren zijn uit voorzorg naar het ziekenhuis gebracht.

Lees ook:Uitslaande brand in studentenwoning Zwolle
Lees ook:Jochie (7) zuipt zich het ziekenhuis in
Lees ook:Sterke stroming Zandvoort eist leven 17-jarige
Lees ook:Britse tieners aan de gratis nicotinepleisters
Lees ook:Veilig naaktfoto’s sturen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>