Studenten scoren voedsel voor bijna niets

Ladingen pizza, shoarma en sushi bestellen en afrekenen met één of vijf cent. Het lukte vele studenten uit Groningen, Breukelen en Utrecht. De landelijke thuisbezorgservice Just Eat heeft de afgelopen maanden een hoop jongeren in voedsel voorzien voor een extreem lage prijs. Niet hun eigen idee. De studenten slaagden erin de website te kraken waardoor zij grote hoeveelheden eten konden bestellen voor een paar centen.

Ongeveer dertigduizend euro aan eten werd er bij jongeren uit diverse grote steden afgeleverd. In het betaalsysteem was daar weinig van terug te vinden. Rekeningen werden keer op keer teruggebracht naar één of vijf cent. Door een gat in het systeem slagen de slimme studentjes er telkens weer in de betaling te wijzigen. Directeur Groenendijk van Just Eat zegt druk bezig te zijn de beveiliging te versterken. Vooralsnog zonder succes want niet veel later werd er weer een bijna gratis maaltijd verstrekt.

Lees ook:Engelse studenten hebben het zwaar
Lees ook:Verdwijnt de Hollandse pot!?
Lees ook:Auto of strippenkaart?
Lees ook:Duitse studenten demonstreren
Lees ook:Student ontdekt rattenkop in kipcurry uit kantine

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Studenten scoren voedsel voor bijna niets

  1. pizza

    voortaan maar bij thuisbezorgd bestellen, als zelfs studenten die site al kunnen hacken ga ik daar mijn creditcardgegevens niet intikken

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>