Jeuk-festival!

Afbeelding: www.jeukneerpelt.be

Net over de grens bij Limburg ligt Neerpelt. Iedereen die zich een beetje interesseert in kunst en cultuur is daar zaterdag van harte welkom op het derde Jeuk-festival! De werkgroep voor jongerencultuur heeft een leuke mix samengesteld van kunst en cultuur. Vanaf 13.00 uur zijn jongeren van 15 tot 25 jaar welkom om muziekoptredens of een fototentoonstelling te bekijken. Ook kun je mee doen met diverse workshops zoals dansen of zelf juwelen of tapas maken. Voor de workshops geldt wel: van te voren even inschrijven. Het festival is de hele middag gratis te bezoeken in het theatergebouw van het Dommelhof te Neerpelt.

Lees ook:Schreeuw om cultuur
Lees ook:Kunst met een grote K
Lees ook:De stad door op een reuzenbal
Lees ook:300Etrofee voor talentvolle Flevo’s
Lees ook:Strippen: oridinair of kunst?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>