Friese tieners krijgen baby om erbij te horen

Foto: Alana Elliott (Flickr)

Geen pop of een huisdier maar een echte baby. Onder tieners in Friesland blijkt het een rage te zijn zwanger te raken. Niet omdat ze graag moeder willen zijn of omdat het een ongelukje is, nee, om erbij te horen. De baby is haast een soort speeltje. Een gezellig kameraadje om leuk aan te kleden en om mee te tutten. Zo hebben de jonge moeders ‘iets van zichzelf’. Dat bij een baby veel meer komt kijken dan een beetje kleertjes kopen en verzorgen, daar staan de jonge meisjes niet bij stil. Impulsief nemen ze het besluit om zwanger te worden terwijl over onderdak, opvoeding en financiën niet wordt nagedacht.

Bron: Leeuwarder Courant

Lees ook:Tienermeisjes stelen ongeboren baby
Lees ook:Cursus op hoge hakken lopen voor tieners
Lees ook:Bizarre baby geboren in Nepal
Lees ook:Jongeren kijken bijna geen nieuws
Lees ook:Avondje seks met 15 mannen

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Friese tieners krijgen baby om erbij te horen

  1. mamadaan

    egoistisch vind het van die meiden. een kind neem je niet zomaar, een kind krijg je. en wat erg zeg dat ze het doen om erbij te horen. zoiets doe je niet. ik heb heel erg veel medelijden met de baby’s die er al zijn bij zulke egoistische meiden. een kind koester je en geef je een heleboel liefde, niet zoals hun het doen. ikzelf ben 22 en heb 2 prachtige kindjes. ik heb ze gekregen omdat ik het zelf wilde en klaar was voor kinderen. mijn kinderen krijgen alles wat ze willen, maar vooral veel liefde. ik hoop dat er een stokje voor gestoken word en deze meiden pas zwanger worden als ze weten hoe ze een kind moeten verzorgen en liefde moeten geven.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>