Burgemeester loopt dag stage bij Jeugdzorg

Kinderen en jongeren met problemen. Niet zo leuk. Werken met deze jongeren, een prachtig vak. Dat vindt in ieder geval burgemeester Zielhuis van de Oldebroek. Tijdens de Week van de Jeugdzorg (14 tot en met 21 november) zal hij zijn huidige baan als burgervader een dagje opzeggen om in te springen als stagiair bij Jeugdzorg  Gelderland te Harderwijk. Hij zal cliënten bezoeken en aanwezig zijn bij besprekingen. Op deze manier wil hij andere stagiairs laten zien hoe belangrijk en interessant het vak is.

Lees ook:Groot onderzoek naar jeugdzorg in Noord-Nederland
Lees ook:Jeugd verwerkt ruzie in relatie anders dan oudere stellen
Lees ook:Gratis dagje testrijden in Gelderland
Lees ook:Particuliere zorg van jongeren zit zonder toezicht
Lees ook:Jeugdzorg maakt er een potje van

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>