Disco vindt zuipketen geen probleem

De horeca staat gewoonlijk niet echt te juichen om het bestaan van de zuipketen. Toch is er een uitzondering. Discotheek het Feestkasteel in Dinxperlo heeft er niet zoveel problemen mee. Als ze maar dicht bij de disco staan.

Keten worden door veel jongeren gebruikt om lekker goedkoop in te drinken. Gezellig met elkaar zitten, praten en drinken zonder al te veel geld uit te geven aan dure drank in de kroeg of discotheek. Tegen de tijd dat jongeren de kroeg in gaan zijn ze al zo ver heen dat er amper nog gedronken hoeft te worden en dat scheelt natuurlijk in de portemonnee.

Niet zo raar dus dat de horeca helemaal niet blij is met deze hokken. Het Feestkasteel (voorheen de Achterhoek Arena) ziet er wel een voordeel in. Zij vinden het prima dat er keten op de parkeerplaats worden gezet. Want na het indrinken staan de jongeren praktisch voor de deur.

Lees ook:Vroeg stappende jongeren even dronken
Lees ook:Kroegen eerder dicht, jongeren drinken nog steeds evenveel
Lees ook:Kom jij eerder tot leven?
Lees ook:Eerst blazen, dan feesten
Lees ook:Jongeren helpen mevrouw bij straatroof

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>