Assen roept hulp van jongeren in

Foto: Sander Koenen

Gemeente Assen is op zoek naar hulp. Alle jongeren tussen de 11 en 23 jaar die in Assen-Oost werken, wonen of naar school gaan mogen meedenken om hun wijk leuker, mooier, gezelliger of veiliger te maken.

Heb jij een goed idee? Laat het dan weten! Hoe je je plan laat zien mag je helemaal zelf weten. Misschien kun jij wel hét allervetste park tekenen of knutsel je in een middagje het mooiste jongerencentrum van Assen in elkaar. Een powerpoint presentatie mag natuurlijk ook. Stuur je idee voor 27 november op naar [email protected] Ook kun je je idee inleveren bij Wijkcentrum De Schul, Buizerdstraat 10 of op kantoor De Werf, Dr. Philipsweg 69.

De vijf beste ideeën mogen worden gepresenteerd tijdens een speciale jongerenavond. De bedenker van het winnende idee wint een minilaptop of een waardebon van €300,- euro.

Lees ook:Jongen (22) knalt bankje kapot
Lees ook:Jij een idee voor de toekomst?
Lees ook:Tentamen opnieuw dankzij rampenoefening
Lees ook:Jouw Idee, Jouw Wijk
Lees ook:Achter het stuur met 16,5 jaar

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>