Jongerensite voor gemeente Zutphen in de lucht

Van bijna iedere stad in Nederland is wel een site. Vaak zijn deze nogal saai en zakelijk. Achtergrondinformatie over de stad, ondernemingsplannen, woon- en werkinfo en ga zo maar door. Voor jongeren niet echt de eerste plek om te gaan kijken. Gemeente Zutphen richtte daarom een jongerensite voor hun stad op: Zuthphen4You.

De site is modern vormgegeven en staat geheel in het teken van jongeren. Doel is jongeren rondom Zutphen te informeren over hobby’s, cultuur, uitgaan, gezondheid, studie en jongerenactiviteiten. Zo blijven de jongeren op de hoogte van de activiteiten rondom hun gemeente, kunnen ze hulp vragen of informatie vinden over geld, wonen, school en nog veel meer zaken. Tegelijkertijd kunnen zij hun mening geven over de site of zelf leuke activiteiten bedenken.

Aanstaande donderdag gaat wethouder Geerken de scholen langs om de site bekender te maken onder de jongeren in Zuthpen.

Zo’n jongerensite van jouw stad. Leuk plan?

Lees ook:Nieuwe jongerensite voor regio Rivierenland
Lees ook:Zutphen zoekt jonge wijkambassadeurs
Lees ook:JonginArnhem beste jongerenwebsite
Lees ook:Mind Your Own Life
Lees ook:Hoe ziet jouw Hengelo eruit?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>