Jongen geniet kort van rijbewijs

De 18-jarige jongeman uit Goirle moet zo blij zijn geweest dat hij zijn rijbewijs had gehaald dat hij zichzelf trakteerde op een paar alcoholische drankjes. Had hij dat nou maar niet gedaan want niet veel later was hij zijn felbegeerde papiertje weer kwijt.

Vrijdag haalde de jongen zijn rijbewijs. ‘s Avonds sprong hij waarschijnlijk in aangeschoten toestand op zijn snorfiets. Dat ging niet helemaal goed. Met de snorfiets knalde hij tegen een auto. Beide bestuurders raakten gewond. De bestuurder van de personenauto liep een hersenschudding op, de jongen scheurde een spier in zijn bovenbeen en mocht zijn roze papiertje bij de politie inleveren voor het veroorzaken van een verkeersongeval.

Lees ook:Ongeval met quad: meisje (19) hersendood
Lees ook:Tiener met kersvers rijbewijs ramt examengebouw
Lees ook:Jongeren bestuurders krijgen sneller boete
Lees ook:Tieners gaan over de kop met gestolen auto
Lees ook:Achtervolging in plaats van alcoholcontrole

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>