Weet jij wat je mede-scholieren denken?

Je bent dan wel scholier maar weet je ook hoe andere scholieren over dingen denken? Je kunt het nu testen op scholieren.com! In de loop der tijd zijn er op de populaire website heel wat meningen verzameld. Allerlei uitslagen zijn verwerkt in het peilingenspel. Wat denk jij dat je mede-scholieren denken? Doe het spel!

Trouwens. Jij kent scholieren.com misschien al jaren. Maar wist je al dat de website onder scholieren bijna een naamsbekendheid heeft van 100 procent? (!) Vandaar misschien dat deze site uitgeroepen is tot populairste website in de groep ‘onderwijs’. Gefeliciteerd scholieren.com!

Bron: Young Marketing

Lees ook:Hoe denk jij over dieren?
Lees ook:Jongeren kiezen voor de ‘looks’ van Wouter Bos
Lees ook:Schat, wat is je ping?
Lees ook:Leerling uit rijker gezin doet vaker stapje terug
Lees ook:Scholieren: Pim Fortuyn vermoord door moslimextremist

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Weet jij wat je mede-scholieren denken?

 1. Simon

  Leuk dat jullie aandacht aan onze test besteden! Die naamsbekendheid van onze site is ‘nagenoeg’ 100 procent. Er zijn heus nog wel Nederlandse scholieren die onze site niet kennen. Zie: scholieren.com/naamsbekendheid

    /   Reply  / 
 2. Irene Koster Auteur

  Hoi! Bedankt voor je reactie. Ik heb het stukje met de naamsbekendheid even veranderd, nu is het nog steeds heel goed, maar meer waarheidsgetrouw.

    /   Reply  / 
 3. Simon

  Dank je wel Irene.

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>