Stoep vegen voor korting

Foto: Irene Koster

De herfst. Hartstikke leuk joh, die gele, oranje en bruine bladeren. Maar op een gegeven moment vallen ze allemaal op de grond en dat is minder want je blijft aan de gang met de veger. In Rotterdam weten ze uit dat soort klusjes voordeel te halen. Studenten die aan de Dordtselaan wonen kunnen door klusjes in de wijk te doen, korting krijgen op hun huur.

De wijk waar de studenten wonen staat niet al te best bekend. Vandaar dat er wel wat hulp nodig is. Vier uur per week aan de slag in de buurt levert 65 euro korting op. Lekker goedkoop wonen dus en je helpt de buurt ermee. Momenteel zitten er 36 studenten en dat aantal neemt vanaf nu alleen maar  toe.

Het woord ‘klusjes’ moet wel aardig ruim worden opgevat. Met alleen een beetje bladeren vegen kom je er niet. De jongeren openen ook een studentenrestaurant en gaan kinderen helpen met de overstap van basisschool naar middelbaar onderwijs.

Bron: NOS Headlines

Lees ook:Oordopjes voor jou, condooms voor Afrika
Lees ook:Student verdient ruim 300 euro met zorgverzekering
Lees ook:Jongeren tevreden over taakstraf
Lees ook:Studentenkamers vaak te duur
Lees ook:Willen we meer studiefinanciering?

1 Reacties // Reageer

One thought on “Stoep vegen voor korting

  1. nasi

    dit kan beter

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>