Veel tieners seksueel misbruikt

Zijn hand op jouw billen. Nadat je al drie keer hebt gezegd dat hij zijn handen thuis moet houden, verkennen zijn vingers jouw lichaam. Eén op de vijf meisjes overkomt het.

In Groot-Brittannië bleek al dat jonge meisjes foute vriendjes scoorden. Daar heeft een derde van de tienermeisjes te maken gehad met seksueel geweld in hun relatie. De Landelijke Jeugdmonitor van het CBS toont aan dat het in Nederland ook niet altijd goed gaat. Ook buiten een relatie hebben veel jongeren tussen de 15 en 25 jaar te maken met seksueel misbruik.

De buurman van tegenover, die oudere jongen die altijd tussen 15.00u en 16.00u een kopje koffie komt halen, je oom uit Australië of een vage vriend uit de disco. In het leven van een kwart van de Nederlandse tienermeiden is seksueel misbruik niet ongewoon. Vaak zijn de daders bekenden.

Seksueel misbruik is er in diverse vormen. Zo geeft 7 procent aan dat zij verkracht zijn, dat gebeurt net zo vaak als gedwongen orale seks uitvoeren of ondergaan. Zich ongewild uit moeten kleden gebeurt bij één op de tien meisjes, ongewild betasten bij één op de vijf. Ook jongens zijn af en toe slachtoffer maar hun percentages liggen beduidend lager. Verkrachtingen en gedwongen orale seks is onder hen bij 3 en 4 procent voorgekomen.

Bron: Nu.nl

Lees ook:Britse meisjes, foute vriendjes
Lees ook:Ook meisjes dwingen jongens vaak tot seks
Lees ook:Bijna helft tienermeiden nog maagd
Lees ook:Seks in de Afrikaanse sloppenwijk
Lees ook:Veel jongeren hebben te maken met grensoverschrijdend seksueel gedrag

5 Reacties // Reageer

5 thoughts on “Veel tieners seksueel misbruikt

 1. guido kortehorst

  meisjes moeten slaaf worden vind ik. het is heerlijk om gewoon als je er zin in hebt iemand ff in haar tiet knijpen. dit moet mogen!!!

    /   Reply  / 
  1. Dhr. D.W. Kievit

   Volgens mij moet jij eens ongewenst diep in je holletje worden genomen! Dan piep je wel anders.

     /   Reply  / 
   1. Dhr. H.A.A.N Kraai

    Geen haan die daar naar kraait

      /   Reply  / 
   2. guido kortehorst

    dat is mij al gebeurd en ik piep niet anders.
    houd je bek knuppel!

      /   Reply  / 
    1. Pornostruiner

     Ik had niet anders gedacht!

       /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>