Familie in een ver land

Daar zit je dan. Als baby, peuter of kleuter op een enorm vliegveld. Aan de andere kant van het glas staan twee dolgelukkige mensen die je niet kent ongeduldig te wachten tot ze jou in je armen kunnen sluiten. Je nieuwe ouders. Je echte papa en mama, die ben je net kwijtgeraakt toen je op het vliegtuig werd gezet naar een ander land..

Als je zelf niet geadopteerd bent ken je vast wel iemand die dat wel is. Veel ouders in arme landen kunnen niet meer voor hun kinderen zorgen en staan ze af aan een ander. In Nederland alleen al werden dit jaar 767 kinderen geadopteerd. Ook onder celebrities is het adopteren van kinderen populair. Brad Pitt en Angelina Jolie hebben een hele verzameling en ook Madonna haalde twee kindjes uit het buitenland. Er zijn zelfs televisieprogramma’s die kinderen weer met hun ouders verenigen.

Maar is dat adopteren eigenlijk wel zo goed? Is het wel een echte oplossing of juist een probleem? Blikvoer vroeg het aan de geadopteerde Rodrigo. Check het hier!

Lees ook:Dubbel genieten met Duo Packs dvd’s
Lees ook:Filmprogramma met Matthijs Kleyn terug bij Veronica
Lees ook:Schandalig…!
Lees ook:In World War Z komt alles samen
Lees ook:Verslaggevers klimmen over hek Gouden Kooi

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>