Hoera, pakjesavond!

Na alle nachtjes stiekem te hebben afgestreept in je agenda is het dan eindelijk zover. Pakjesavond! Natuurlijk weet jij allang wie jouw lootje uit de zak heeft geplukt en zodra jij je pakjes ziet, weet je al wat erin zit. Maakt allemaal niet uit. Cadeautjes krijgen blijft natuurlijk altijd leuk. En die chocoladeletters, marsepeinen figuurtjes en ladingen pepernoten met zachte schuimpjes zijn nooit weg! Fijne avond allemaal met hopelijk leuke cadeaus!

Lees ook:Jongen slaat raam in voor wat pepernoten
Lees ook:Recept: Pepernoten
Lees ook:Sinterklaas steelt pepernoten
Lees ook:De Mini Buddies Speakers laten van zich horen
Lees ook:Drugs als kerstcadeau

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>