Winterweer

De hele zomer hebben we er smachtend naar uitgekeken en nu is het er dan: winterweer en sneeuw. Gisteren werd ons kleine landje onder een aardige laag sneeuw bedolven. Vooral in het Noorden bleek de witte versiering zich goed te hebben verspreid. Met alle gevolgen van dien natuurlijk.

Vertraagde treinen, gladde wegen, slippartijen met auto’s en glibberende wandelaars en fietsers die een poging doen toch nog op tijd bij plaats van bestemming aan te komen.

En dan hebben we het nog niet eens gehad over de mogelijkheden die de sneeuw jongeren biedt. De sneeuwballen vliegen je weer om de oren en in een aantal tuinen staat een sneeuwpop te wachten tot de zon hem weer in water verandert.

Geniet er maar van zolang het kan, want voor je het weet is het weer weg!

Lees ook:Sneeuw gebruikt als wapen
Lees ook:Sneeuw is ontzettend irritant
Lees ook:Jongen mishandeld om sneeuwbal
Lees ook:Sneeuw! Perfecte sneeuwballen met sneeuwbaltang
Lees ook:Sneeuwbalgooiers aan verkeerde adres

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>