Zorg jij voor zorg?

In plaats van de hele dag achter een saai bureau zitten, kies jij misschien wel voor een actievere job. In de zorg bijvoorbeeld. Tenminste, als je klaar bent met je studie. Toch denken nog veel mensen dat de zorg vooral veel werken is, voor weinig geld. De Zorgtrailer gaat ervoor zorgen dat dat imago snel verdwijnt.

In Den Haag werd de trailer geïntroduceerd door staatssecretaris Bussemaker van Volksgezondheid, Welzijn en Sport. De grote wagen gaat langs vmboscholen om op een interactieve manier de zorg onder de aandacht te brengen van derde- en vierdejaars scholieren die het profiel Zorg en Welzijn hebben gekozen.

Zorg is altijd nodig en hoe ouder mensen worden, des te meer zorg ze kunnen gebruiken. Werk vinden is dan ook vaak geen probleem. En zo slecht verdient het nou ook weer niet. Kijk voor meer informatie hier!

Bron: NOS Headlines

Afbeelding: Fni.nl

Lees ook:Particuliere zorg van jongeren zit zonder toezicht
Lees ook:Een derde studenten solliciteert via social media
Lees ook:Boekentassen: Meer informatie dan goed voor je is!
Lees ook:In de zorg valt pas echt wat te managen!
Lees ook:Tilburg University start examensite economie voor scholieren

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>