Jongen (17) neemt vuurwapen mee naar stage

Soms is het misschien wat saai op je stage en verlang je naar wat actie. Een 17-jarige Rotterdammer ging daar behoorlijk ver in en maakte het wel heel spannend. In de kledingwinkel waar hij stage liep werd een vuurwapen gevonden in zijn kluisje.

De beveiliger die de kluiscontrole deed trof het wapen aan waarna medewerkers van de winkel direct de politie waarschuwden. De jongen is inmiddels opgepakt en het vuurwapen is in beslag genomen. Waarom de jongen het wapen meebracht naar zijn stage is nog niet duidelijk.

Afbeelding: Kevitivy

Lees ook:Jongen (14) loopt met vuurwapen op zak
Lees ook:Jongeren beschoten in Alkmaar
Lees ook:Jongens op de bon vanwege wapen
Lees ook:Jonge inbreker verliest nep-pistool voor politiebureau
Lees ook:Twaalfjarige overvalt buurtwinkel met vuurwapen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>