Veel klachten over ov-chipkaart

Foto: Privébezit

De ov-chipkaart is dan eindelijk een feit. Heel soepel loopt het vooralsnog niet. Bij de Landelijke Studenten Vakbond (LSVb) stromen iedere dag tientallen klachten binnen.

Vanaf 1 februari is het verplicht met de ov-chipkaart te reizen.Als het goed is hebben studenten inmiddels hun ov-chipkaart ontvangen. Maar hier beginnen de problemen al. Er zijn een heleboel studenten die nog niet in het bezit zijn van een kaart. Ook kapotte automaten en lange rijen wekken irritatie op bij de studenten.

Amper de helft van alle studenten heeft de kaart inmiddels geactiveerd. Ov-chipkaart BV heeft het er maar druk mee. Zij hebben al de LSVb laten weten dat ze openstaan voor alle klachten en er zo spoedig mogelijk mee aan de slag gaan.

Bron: Nu.nl

Lees ook:Activering ov-chipkaart voor studenten uitgesteld
Lees ook:Uiterste deadline ov-chipkaart: 16 maart
Lees ook:Studenten krijgen extra tijd om ov-chipkaart te activeren
Lees ook:Studenten moeten snel zijn met OV-chipkaart
Lees ook:Prijs moet student overhalen ov-chipkaart snel op te laden

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Veel klachten over ov-chipkaart

 1. W.K. v. Stuijvenberg

  Tja, dat heet vooruitgang. Leer er maar mee leven.

    /   Reply  / 
 2. C.A.I.

  Papieren kaartjes verdwijnen niet per 1 februari. Voorlopig reizen studenten nog niet op saldo bij NS en hoeft dus ook niet verplicht worden in- en uitgecheckt. In de kortingsuren kopen studenten voorlopig nog gewoon een papieren kaartje.
  Meer info op http://www.studentenov-chipkaart.nl

    /   Reply  / 
 3. Pingback: Studenten moeten snel zijn met OV-chipkaart | Jongeren

 4. mariska

  vind je het gek dat de helft het nog maar heeft opgehaald ik heb een halve middag gezocht naar een apparaat dat werkte bij de hogeschool zeeland was hij kapot daar stond dat je hem bij het station kon opladen, op het station werdt aangegeven dat je hem bij de albert hein moest opwaarderen (5km verder) toen maar zwart gerezen naar goes daar op het station ook niks ook vermelding voor albert hein daar maar geactiveerd wat zoizo ook niet duidelijk was toen ik verder wou reizen bleek die paal waar je je ov voor moet halen om “in te loggen” uit was (zucht)

    /   Reply  / 
 5. Pingback: Studenten krijgen extra tijd om ov-chipkaart te activeren | Jongeren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>