Studenten moeten snel zijn met OV-chipkaart

Foto: Privébezit

Het gaat allemaal niet snel genoeg. De OV-chipkaart is nog maar net een maand een feit en er wordt al flink druk gezet achter de studenten. Van de 650.000 studenten hebben 400.000 hun kaart nog niet geactiveerd, meldt Communicatie Coördinatiepunt Studenten OV-chipkaart.

Tot 1 februari hebben studenten nog de tijd om hun kaart te activeren. Veel van de studerende jeugd lijkt te wachten tot het laatste moment. Het resultaat: lange wachtrijen en daar zit niemand op te wachten. Vandaar dat medewerkers zich de komende tijd in een sandwichbord hijsen en daarmee de grote stations bezetten. Ze hopen de studenten op deze manier erop te wijzen dat ze hun studentenkaart op tijd moeten ophalen en activeren.

Ook al gaat dat nog niet zo soepel…

Lees ook:Activering ov-chipkaart voor studenten uitgesteld
Lees ook:Studenten krijgen extra tijd om ov-chipkaart te activeren
Lees ook:Veel klachten over ov-chipkaart
Lees ook:Uiterste deadline ov-chipkaart: 16 maart
Lees ook:Nog één dagje reizen met strippenkaart

1 Reacties // Reageer

One thought on “Studenten moeten snel zijn met OV-chipkaart

  1. Rodekaart

    Studenten die ten einde raad zijn kunnen op http://www.rodekaart.nl hun steun betuigen aan de rode kaarten die over de OV-Chip zijn geplaatst. Zelf een rode kaart aanleveren mag natuurlijk ook altijd.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>