Van keukenmeid tot dinerdiva

Hoe krijg je het voor elkaar om een compleet diner voor je vriendje te koken, de tafel leuk te dekken en er ondertussen ook nog eens glamorous uit te zien? Het antwoord staat in Van keukenmeid tot dinerdiva van Jill Schirnhofer. Haar recepten zijn niet alleen makkelijk en snel te maken, de gerechten zien er ook nog eens super fabulous uit.

Na haar succesvolle My Life Is Sweet-schoolagenda brengt Jill nu ook een eigen kookboek op de markt. De achttienjarige vwo-scholiere verzamelde al haar favoriete recepten, maakte er stylish tekeningen bij en noteerde haar geheime beautytips. Het resultaat is Van keukenmeid tot dinerdiva. Een kookboek voor fashion girls die lekker willen (leren) koken.

In Van keukenmeid tot dinerdiva staan tientallen recepten maar ook tekeningen om zelf uitnodigingen of cocktailprikkers te maken. Het boek bevat ook nog eens notitiepagina’s, menukaartjes en heel veel tips. Eiwit over van een recept? Gebruik het als basis voor een gezichtsmaskertje. Je vriendje komt voor het eerst eten? Dit zijn de do’s & don’ts. Een spetterende summerparty met vriendinnen en jij als stralend middelpunt? Met Jill’s recepten en tips lukt het allemaal.

Lees ook:Maak Angry Birds-Bad Piggies’s eierrecepten
Lees ook:Help! Ik ben verliefd – datingexpert Rhijja Jansen helpt je
Lees ook:Argus wint Junior Inktspotprijs 2011
Lees ook:Op jezelf wonen..!
Lees ook:Voel je fit en in vorm!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>