Lowlands uitverkocht

Je moet er snel bij zijn.  Kaarten voor activiteiten die pas in de zomer plaatsvinden vliegen de deur uit. Mocht je nog plannen hebben om naar Lowlands te gaan in augustus? Dan ben je helaas te laat want alle kaarten zijn inmiddels uitverkocht.

Ook al is het officieel nog winter, iedereen zit al met de gedachten bij de zomer. Winkels stromen vol met rokjes, korte mouwen, slippers en sandalen. De zomer is ook de tijd van de vele festivals. Lowlands is misschien nog wel de bekendste.

Vorig jaar was een enorm succes dus vlogen de kaarten met een rotvaart over de toonbank. Door een fout op de website dachten bezoekers dat het festival al eerder uitverkocht was. De 10.000 CJP-kaarten voor jongeren waren dubbel geteld en dus waren die kaarten nog beschikbaar. Het bericht dat er tóch nog kaarten waren, veroorzaakte een heuse stormloop op tickets.

Nog nooit eerder waren de Lowlandskaarten zo snel uitverkocht. Binnen acht dagen hadden alle 55.000 kaartjes een eigenaar. Dat terwijl de line-up nog amper bekend is.

Heb jij er één kunnen bemachtigen?

Bron: NOS Headlines

Lees ook:Lowlands uitverkocht: alle kaartjes op in twee uur
Lees ook:Lowlands 2011, eerst komt eerst maalt
Lees ook:SLAM!Beachbreak aanstaande zondag uitverkocht
Lees ook:Lady Gaga optreden ook op 18 september in Ziggo Dome
Lees ook:Miss Montreal, Nielson, The Opposites, Laura Jansen & Kane

5 Reacties // Reageer

5 thoughts on “Lowlands uitverkocht

 1. Iris

  lekkere marketingstunt van Lowlands, even het bericht in de wereld helpen dat het uitverkocht is….vervolgens op 1 dag 10.000 kaarten verkopen, heel slim…

    /   Reply  / 
 2. Sas

  Ik heb gelukkig al een kaartje!

  Lowlands 2010 here i come ;)

    /   Reply  / 
 3. Bas

  Weet niet of het een marketingstunt was, het zou me in ieder geval niet verbazen als het wel zo was. En het heeft gewerkt! Gelukkig kaartje al binnen, Lowlands mag ik echt niet missen!

    /   Reply  / 
 4. Floris

  Waarom zou het een marketingstunt zijn. Ze verkopen die kaartjes toch wel, heeft het voordelen voor Lowlands als dat snel gebeurd?

    /   Reply  / 
 5. Houta

  Gelooft iedereen dat alle kaartjes zijn gekocht door echte Lowlands fans? Ga even naar marktplaats. Alle aanbieders van tickets voor Lowlands zijn ticket opkopers, zeg maar dealers, ze kunnen niet eens spellen.. Voor de eerlijke student/jongere/Lowlands fanatic is het ondoenlijk om zulke bedragen op te hoesten. Ik pleit voor terug in de rij bij het postkantoor.

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>