Word jurylid bij het Latin American Film Festival!

Van 6 t/m 14 mei staat Utrecht op zijn kop. Dan vindt daar het 6e Latin American Film Festival (LAFF) plaats. Op dit festival zie je de beste films en documentaires uit en over Latijns-Amerika. Maar er is meer.

Naast films kijken is er nog veel meer te doen, zoals: elke dag live-muziek, dansworkshops, openluchtvoorstellingen, feesten, lezingen en een dagelijkse talkshow.

Ook dit jaar heeft het LAFF naast de vakjury een Jongerenjury. De Jongerenjury beoordeelt tijdens het festival vijf films uit de officiële LAFF-selectie en zal de beste belonen met de Latin Angel Youth Award.

De jury bestaat uit jongeren tussen de 15 en 20 jaar die van film houden en goed hun mening kunnen verkondigen. Kom je uit Utrecht en lijkt het je wat om als jurylid het festival van binnenuit mee te maken? Meld je dan nu aan!

Stuur je motivatie naar [email protected]

Lees ook:Achtste-groepers huilen niet verkozen tot Beste Jeugdfilm
Lees ook:MovieSquad award naar Accidents Happen!
Lees ook:Filmmakers willen straf op piraterij
Lees ook:Lisa Smit, Roos Wiltink en Tessa Schram in jury 9e NFFS
Lees ook:We Want Cinema: bepaal samen wat er draait in bioscoop

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>