Jongeren hebben vaker onenightstands dan dates

Je ontmoet een leuke jongen of meid in de kroeg. En dan? Eerst daten of meteen het bed in duiken? Het blijkt dat de meeste jongeren dubbel zo vaak voor het laatste kiezen, dat terwijl meiden eigenlijk liever daten voor ze zich letterlijk bloot geven.

Amerikaans onderzoek onder 150 vrouwelijke en 71 mannelijke universiteitsstudenten toonde aan dat de jongeren dubbel zoveel onenightstands hebben dan een afspraakje. Opmerkelijk aangezien beide partijen elkaar eerst liever wat beter leren kennen. Zeker als er mogelijk een relatie in het verschiet ligt.

In het uitgaansleven neemt voornamelijk de man het initiatief. Hij is degene die het vaakst iemand uitvraagt, de date regelt en ook op seksueel gebied de eerste stap zet. De vrouw wacht liever af tot de man haar gevraagd heeft met hem uit te gaan. Ook in bed is de vrouw afwachtend en reageert liever op de initiatieven van de man.

Bron: HLN

Lees ook:Daten met Tony Wyczynski – In Love With Sterretje
Lees ook:Gigi Ravelli presenteert Daten in het Donker (Net5)
Lees ook:Studenten willen effectiever studeren tegen langstudeerboete
Lees ook:Jongeren in België leren hartmassage
Lees ook:Vrouw schildert met borsten

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>