Doe mee met 9292 en maak een filmpje over het OV!

In de trein, tram of bus zitten kan heel saai zijn. Maar zo nu en dan gebeurt er eens wat geks en is het echt lachen. Aan jou de taak om dit moment op video vast te leggen. Niet voor niets, voor een reis naar Barcelona!

Met filmpjessites zoals Youtube, Vimeo en Zideo heb jij natuurlijk al de nodige ervaring met het maken van filmpjes en wat is er nou leuker dan een prijs winnen met een video die jij zelf gemaakt hebt?

Alles is mogelijk, van een eenvoudige video van je reis met het OV gemaakt met je telefoon tot een gemonteerde productie van jouw en je vrienden. Het mag over alles zijn dat met het OV te maken heeft, trein, bus, tram.. noem maar op! Misschien wordt jouw video wel meegenomen in de minispeelfilm van 9292!

Leg nu vast wat voor waanzinnigs, geks, grappigs of moois jij meemaakt in het OV of mee zou willen maken en win hiermee een 4-daagse reis naar Barcelona voor 2 personen of één van de andere mooie prijzen! 9292 organiseert een unieke videowedstrijd dwars door Nederland: doe mee , win mooie prijzen en kom ook in de minispeelfilm ’9292EnIk’!

Zo werkt het:

  1. Maak een filmpje van maximaal 3 minuten;
  2. Alles mag, als het maar over reizen in Nederland gaat – liefst met het OV;
  3. Upload je video via deze site;
  4. Laat je vrienden stemmen via Facebook, Hyves, enzovoort;
  5. Win één van de mooie prijzen;
  6. De beste filmpjes komen in onze minispeelfilm die deze zomer op 9292.nl wordt geshowd.

Prijzen:

-          Een 4 daagse reis naar Barcelona voor 2 personen;

-          Een jaar lang gratis naar de Pathé bioscoop;

-          Een Flip HD Ultra Blits camera.

Tip: download de gratis 9292-gadgets voor in je filmpje

Als partner van Zideo heb jij natuurlijk al de nodige ervaring met het maken van filmpjes en wat is er nou leuker dan een prijs winnen met een video die jij zelf gemaakt hebt? Alles is mogelijk, van een eenvoudige video van je reis met het OV gemaakt met je telefoon tot een gemonteerde productie van jouw en je vrienden. Het mag over alles zijn dat met het OV te maken heeft, trein, bus, tram etc. Misschien wordt jouw video wel meegenomen in de minispeelfilm van 9292!

Leg nu vast wat voor waanzinnigs, geks, grappigs of moois jij meemaakt in het OV of mee zou willen maken en win hiermee een 4-daagse reis naar Barcelona voor 2 personen of één van de andere mooie prijzen! 9292 organiseert een unieke videowedstrijd dwars door Nederland: doe mee , win mooie prijzen en kom ook in de minispeelfilm ’9292EnIk’!

Zo werkt het:

1. Maak een filmpje van maximaal 3 minuten;

2. Alles mag, als het maar over reizen in Nederland gaat – liefst met het OV;

3. Upload je video via deze site;

4. Laat je vrienden stemmen via Facebook, Hyves, enzovoort;

5. Win één van de mooie prijzen;

6. De beste filmpjes komen in onze minispeelfilm die deze zomer op 9292.nl wordt geshowd.

Prijzen:

- Een 4 daagse reis naar Barcelona voor 2 personen;

- Een jaar lang gratis naar de Pathé bioscoop;

- Een Flip HD Ultra Blits camera.

Tip: download de gratis 9292-gadgets voor in je filmpje

Lees ook:Met Your World naar Barcelona
Lees ook:Nijmegen jouw stad? Laat het zien!
Lees ook:YouTube op je mobieltje!
Lees ook:Jouw duet met Alain Clark of Jacqueline Govaert!
Lees ook:Pluk de Nacht: grootste openlucht filmfestival in NL

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>