Drama in Zutphen eist leven achttienjarige

In de nacht van zaterdag op zondag heeft er zich een drama afgespeeld in Zutphen waarbij een jongen van 18 jaar overleed. Er zijn vier verdachten aangehouden, twee meisjes uit de gemeente Bronckhorst (17 en 18 jaar) en twee jongens (16 en 19 jaar) uit de gemeente Zutphen.

Emiel Pardijs is zwaargewond wanneer hij het St. Radboud ziekenhuis is Nijmegen wordt binnengereden. Daar overlijdt hij zondagmiddag. Wat er zich precies heeft afgespeeld is nog niet duidelijk.

Waarschijnlijk is er tijdens het stappen in een café een ruzie gestart tussen een aantal jongeren. Daarbij zouden flink wat woorden zijn gewisseld. Toen de jongeren op weg naar huis waren zou de woordenwisseling zijn overgegaan in een vechtpartij. De politie gaat er vooralsnog vanuit dat Emiel hierbij mishandeld is en daarna op de donkere weg werd achtergelaten.

Het is goed mogelijk dat een auto zijn lichaam niet heeft gezien en over hem heen is gereden.

De verdachten bleven vanmiddag nog vastzitten. Ook de politie weet weinig meer over het incident en wil er dan ook niets over loslaten. Ze zijn nog op zoek naar getuigen die iets van het voorval mee hebben gekregen.

Bron: Telegraaf

Lees ook:Nieuwe ontwikkelingen in vermissingszaak Willeke Dost
Lees ook:Jongerensite voor gemeente Zutphen in de lucht
Lees ook:Gewelddadige losers hadden cocaïne op neus
Lees ook:Man doet dutje midden op snelweg
Lees ook:Jongen geeft zich aan na aanrijden agent

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>